Educatoarea de la Telenești care a luat în derâdere un caz de viol din Ucraina a depus cerere de demisie4Foto© deschide.md

Educatoarea de la Telenești care a luat în derâdere un caz de viol din Ucraina a depus cerere de demisie

, 6 știri, 42 vizualizări

O educatoare de la o grădiniță din Telenești a fost demisă pentru un comentariu imoral postat pe o rețea de socializare. Mai exact, aceasta a lăudat virilitatea soldaților ruși, care au violat 13 ore în șir o femeie din Ucraina. Ministerul Educației s-a autosesizat pe acest caz și condamnă astfel de acțiuni.

„Sunt super de au putut 13 ore, chiar și pe rând”, a comentat ea, cu toate că este vorba de un viol. Mai mulți internauți au fost șocați de acest comentariu descalificant și au acuzat-o de cruzime și lipsă de empatie.

Stopfals.md a luat legătura cu Tatiana Cușnir. Fiind întrebată cum a putut scrie un astfel de comentariu în contextul unui viol comis cu atâta cruzime, educatoarea se justifică și spune că oamenii nu i-au înțeles corect mesajul, că de fapt ea nu a aprobat violul, ci... „virilitatea” soldaților care au putut fi activi din punct de vedere sexual 13 ore la rând (!!!).