Ex-deputatul democrat Constantin Botnari, dat în căutare internațională de Interpol pentru reținere și extrădare3Foto© timpul.md

Ex-deputatul democrat Constantin Botnari, dat în căutare internațională de Interpol pentru reținere și extrădare

, 6 știri, 13 vizualizări

Fostul deputat PD, Constantin Botnari, poreclit „Borsetka” a fost anunțat astăzi, de către Interpol în căutare internațională pentru arest și extrădare. Informația a fost confirmată pentru Jurnal TV de către șeful Interpol-Moldova, Viorel Țentiu. Anterior Botnari a fost anunțat în căutare pentru localizare și monitorizare.

„Cu privire la Constantin Botnari, confirm faptul că este căutat pentru arest și extrădare pe canalele Interpol. Suntem în contact cu autoritățile din Marea Britanie și, respectiv, am transmis solicitări în adresa autorităților din Marea Britanie pentru a întreprinde măsurile ce se impun în cazul dat.

Când vom avea o poziție a autorităților din Marea Britanie, respectiv vom purcede la următoarele proceduri de extrădare. Nu mă pot expune cu privire la câte zile anume sau câte săptămâni va dura, deoarece contează de la caz la caz. Totul este în conformitate cu legislația națională a fiecărui stat în parte”, a precizat Țentiu.