Femeie din Căușeni, condamnată la zece ani de închisoare pentru tentativă de omor2Foto© deschide.md

Femeie din Căușeni, condamnată la zece ani de închisoare pentru tentativă de omor

, 7 știri, 13 vizualizări

O femeie a fost condamnată la zece ani și jumătate de închisoare pentru tentativa de omor a unei alte femei, locuitoare a raionului Căușeni. La baza scandalului ar fi faptul că victima ar fi răspândit anumite zvonuri despre femeia condamnată. Astfel, făptașa ar fi încercat să o omoare cu un cablu de antenă TV și un cuțit.

Conform fabulei cazului, făptașa împreună cu victima au fost în ospeție, în aceeași localitate, atunci când prima a fost rugată de victimă să aducă de la ea unele alimente pentru masă. Peste câteva zile, însă, făptașa pretinde că victima ar fi răspândit zvonul că ea i-ar fi furat suma de 300 lei, atunci când intrase în domiciliul ei, la solicitarea acesteia.

Ca reacție, agresoarea i-a făcut o vizită privată și neanunțată victimei, încercând să o omoare. Potrivit sentinței de judecată, aceasta ar fi făcut-o cu ajutorul unui cablu de antenă TV și un cuțit. Însă, în urma altercației, victima a reușit să iasă din casă și să strige vecinii după ajutor, iar făptașa a părăsit domiciliul acesteia.