Filat: Din păcate, pot să vă spun că nu sunt căsătorit; Lui Popa i-aș da un pumn în bot3Foto1Video© agora.md

Filat: Din păcate, pot să vă spun că nu sunt căsătorit; Lui Popa i-aș da un pumn în bot

, 5 știri, 18 vizualizări

Fostul prim-mnistru Vlad Filat spune că dacă ar putea, i-ar „da un pumn în bot” fostului său avocat Igor Popa. Reacția vine după ce acum câteva zile, apărătorul a declarat că Filat s-ar fi căsătorit în penitenciar cu una dintre avocatele sale și că i-ar fi dăruit acesteia un inel cu diamant, primit anterior de la Șor.

„Poate Popa de la Plahotniuc primea inele, eu inele de la bărbați n-am primit niciodată viață. Dar la afirmația asta, pur și simplu, m-aș duce și i-aș da un pumn în bot, așa bărbătește unui mizerabil. Nu pot face lucrul acesta pentru că sunt eliberat condiționat și asta ar însemna un risc mult prea mare și o plată mult prea mare. Dar va veni momentul ăsta, vă asigur. Ce ține de pumnul în bot poate să o ia cum vrea - amenințare, e treaba lui. Din păcate, trebuie să vă spun că eu nu sunt căsătorit. Asta tot șine de modul cum prezintă el lucrurile”, a declarat Filat.

Amintim că, în cadrul unei emisiuni televizate, fostul avocat al lui Vlad Filat, Igor Popa, a lansat o serie de acuzații în adresa ex-premierului. De exemplu, a spus că arestarea lui Filat ar fi făcut parte dintr-o înțelegere a acestuia cu Vlad Plahotniuc, cu care ar comunica și în prezent. A mai declarat că politicianul ar fi avut ospețe în penitenciar, că ar deține imobile în Geneva și că ar fi vizat într-o anchetă în Germania.