Firma condusă de soțul deputatei Valentina Buliga continuă să prospere datorită contractelor cu spitalele
Foto: medianews.md

Firma condusă de soțul deputatei Valentina Buliga continuă să prospere datorită contractelor cu spitalele

4 știri, 11

Firma ”Ecostat” SRL, al cărei administrator a devenit acum doi ani Alexei Buliga, soțul deputatei democrate Valentina Buliga, continuă să obțină contracte de prestare a serviciilor la instituțiile medicale din țară.

În doar două luni ale anului curent, firma a încheiat cinci contracte în valoare de circa un milion 200 de mii de lei, după alte 7 contracte de peste un milion de lei semnate în 2017, potrivit unei investigații a jurnaliștilor de la Moldova Curată.

Firma a început să presteze servicii la spitale după ce administrator a devenit Alexei Buliga. Soția acestuia este președintă a Comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie. Anterior, deputata a spus că nu are vreo legătură cu licitațiile organizate de spitale și câștigate de „Ecostat” SRL.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Compania își desfășoară activitatea în domeniul colectării, tratării și eliminării deșeurilor medicale, dar prestează și servicii de decontaminare.

Jurnaliștii au mers la sediul ei pentru a discuta cu administratorul despre succesul brusc al firmei: de la înființare și până în luna octombrie 2016, „Ecostat” SRL nu a câștigat vreun contract de achiziții cu vreo instituție publică.

Contractele au început ”să curgă”, așa cum a relatat Moldova Curată într-o investigație jurnalistică, la o lună după venirea lui Alexei Buliga în funcția de administrator. Nu a fost găsit ni...

    Citește pe medianews.md