Fiul ex-președintelui Lucinschi, condamnat în România la 2 ani și 4 luni de închisoare8Foto© publika.md

Fiul ex-președintelui Lucinschi, condamnat în România la 2 ani și 4 luni de închisoare

, 20 știri, 9 vizualizări

„Admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție și inculpatul Lucinschi Sergiu împotriva sentinței penale nr. 210/F din data de 01 noiembrie 2017, pronunțată de Curtea de Apel București – Secția a II-a Penală.

Desființează, în parte, sentința penală apelată și, rejudecând:condamnă pe inculpatul Lucinschi Sergiu la pedeapsa de 2 ani închisoare, pentru infracțiunea de trafic de influență (...) condamnă pe inculpatul Lucinschi Sergiu la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru participație improprie la infracțiunea de fals intelectual (...) În baza art. 39 alin. 1 lit. b rap. la art. 38 alin.

1 Cod penal, aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 2 ani închisoare, la care adaugă sporul obligatoriu de o treime din cuantumul celeilalte pedepse, respectiv 4 luni închisoare, urmând ca inculpatul Lucinschi Sergiu să execute pedeapsa principală rezultantă, de 2 ani și 4 luni închisoare, în regim de detenție”, se arată în sentința magistraților, pronunțată, ieri, în ședință publică, potrivit news.ro.