Focuri de armă la Bender. Un bărbat, baricadat în subsolul unei case, reținut
Foto: www.noi.md

Focuri de armă la Bender. Un bărbat, baricadat în subsolul unei case, reținut

9 știri, 8

Un bărbat de 65 de ani a fost reținut marți seara, 13 februarie, de milițienii transnistreni, după ce a deschis focul pe o stradă din Bender.

Presa din regiune a relatat că bărbatul este un șofer localnic, în vârstă de 65 de ani, care a comis un accident și ar fi încercat să fugă de la locul faptei. Acesta s-a luat la harță cu un trecător și a tras în el dintr-o armă, rănindu-l mortal.

Astfel, potrivit presei, după ce ar fi comis un accident rutier pe una din străzile orașului, bărbatul ar fi încercat să fugă. Deplasându-se însă la vreo 200 de metri, suspectul a văzut câțiva trecători, care se presupune că ar fi vrut să-i acorde ajutor.

La un moment, între șoferul înarmat și grupul de pietoni din apropiere s-a iscat o altercație. Acesta a tras într-unul din ei, el decedând ulterior la spital.

Bărbatul a încercat să se ascundă și a tras în forțele de ordine, iar apoi s-a baricadat în subsolul unui bloc locativ din apropiere.

Zona a fost izolată. După aproximativ două ore de negocieri, s-a decis reținerea în forță a bărbatului.

Bărbatul a fost reținut. Potrivit administrației din regiune, deocamdată nu se cunoaște ce l-a determinat pe bărbat să acționeze astfel. Se știe că acesta își sărbătoarea ziua de naștere în acea zi

    Citește pe moldova.org