Fotbal | România a debutat cu o victorie la Campionatul European Under-21, 4-1 cu Croația2Video© deschide.md

Fotbal | România a debutat cu o victorie la Campionatul European Under-21, 4-1 cu Croația

, 4 știri, 5 vizualizări

După ani de secetă, fotbalul românesc chiar poate spera la un viitor mai bun. Naționala Under 21 a țării noastre a debutat cu o victorie la Euro 2019 în fața Croației (scor 4-1), una dintre țările care produce tinere talente pe bandă rulantă. George Pușcaș (11' penalti), Ianis Hagi (14'), Băluță (66') și Adrian Petre (90+3') au punctat pentru tricolori, iar acum naționala "mică" va porni cu un alt moral partidele cu Anglia și Franța. Publicul român a fost din nou la înălțime, așa cum ne-a obișnuit în ultimul timp.

👏 Romania open with an impressive win!#U21EURO #ROUCRO

UEFA U21 EURO (@UEFAUnder21) 18 iunie 2019 Euro 2019 | Lot stelar pentru Anglia

Dintre jucătorii pe care se bazează managerul Aidy Boothroyd fac parte vedete de la Manchester City, Manchester United, Chelsea sau Arsenal. Cei mai scumpi jucători din lot sunt fundașul dreapta Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace) și mijlocașul Phil Foden (Manchester City), ambii cotați de publicația de specialitate Transfermarkt la câte 25 de milioane de euro.

Presa din Anglia a ales cei cinci magnifici prin intermediul cărora "leii tineri" atacă trofeul pe care îl așteaptă de 35 de ani.