Fotbalistul olandez de la Zimbru accident la cap în timpul unui meci rămâne internat la reanimare. Detalii de la medici4Foto1Video© tv8.md

Fotbalistul olandez de la Zimbru accident la cap în timpul unui meci rămâne internat la reanimare. Detalii de la medici

, 4 știri, 11 vizualizări

Fundașul clubului de fotbal „Zimbru”, Donny Van Iperen, se află în comă în urma accidentării grave suferite, în timpul meciului de sâmbătă, 6 august, la Ternovca. Acesta a fost lovit la cap în timpul meciului cu Dinamo-Auto Tiraspol, din campionatul național.

Potrivit clubului, fotbalistul a fost internat la Institutul de Neurologie si Neurochirurgie din Chișinău, unde a fost format un consiliu din cei mai buni medici de specialitate din țară. Totodată, în scurt timp și familia acestuia a reușit să ajungă la Chișinău, fiind cazată la hotelul echipei Zimbru.

„Donny este în spital, din păcate așteptările medicilor și ale tuturor dintre noi nu s-au adeverit. Donny este în continuare în comă. Duminică am aflat că nu are hemoragie cerebrală și nu va necesita intervenție chirurgicală. Dar din păcate de atunci și până în prezent situația a rămas a fi una gravă, pentru că din acel moment nu au mai apărut alte îmbunătățiri semnificative în starea de sănătate a jucătorului”, precizează clubul de fotbal.