Gaburici și Candu au verificat cum decurg lucrările la Arena Chișinău. Ce au constatat6Foto© tv8.md

Gaburici și Candu au verificat cum decurg lucrările la Arena Chișinău. Ce au constatat

, 9 știri, 8 vizualizări

Ministrul degrevat al Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, candidat la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, împreună cu Președintele Parlamentului, Andrian Candu, au mers, astăzi, pe șantierul de construcție a Complexului Arena Chișinău, pentru a verifica cum decurg lucrările și pentru a se convinge că muncitorii vor reuși să finalizeze proiectul la termen stabilit, informează CURENTUL.

Potrivit unei postări pe blogul său personal, Chiril Gaburici a menționat că, complexul va avea un impact pozitiv imediat asupra economiei țării, acesta va aduce turiști, venituri atât la bugetul local, dar și la cel de stat.

„Mă bucur să văd că se muncește mult și cu dedicație, la acest moment avem deja realizate 20 la sută din lucrări. Trebuie să respectăm întocmai termenii stabiliți, pentru ca pe 14 octombrie 2019 să tăiem panglica Arenei Chișinău și să oferim astfel, posibilitatea tuturor sportivilor, și nu doar, să se antreneze în aceste săli performante, create special pentru ei”, a menționat Chiril Gaburici.