Gala Moldova Eco Energetica și-a desemnat câștigătorii. 12 proiecte de succes au fost premiate

Gala Moldova Eco Energetica și-a desemnat câștigătorii. 12 proiecte de succes au fost premiate

6 știri, 10

Gala Moldova Eco Energetica a premiat, pentru al 7-lea an consecutiv, cele mai bune idei, Tehnologii și Istorii Eco-Responsabile. Anul acesta au fost înscrise în competiție 35 de dosare, iar 12 dintre ele au fost desemnate ca fiind cele mai bune.

Premiile din acest an au ajuns la diverse companii, instituții publice, ONG-uri și persoane pasionate de energia verde. Printre premiați au fost și tineri din mai multe raioane ale țării. Spre exemplu, Nicoleta Bețivu, Valeria Grosul și Nicolae Spânu din satul Chișcăreni, raionul Sângerei, s-au întors acasă cu două premii: pentru Cea mai bună Inițiativă a Tinerilor și pentru Votul Publicului.

FOTO: mec.gov.md

Alte premii:

Cel mai bun Proiect în Sisteme Combinate: Grădinița “Povestea”, Nisporeni

Cea mai bună Inițiativă Educațională: Școala din s. Nicoreni, raionul Drochia

Cel mai bun Proiect în Bioenergie: Grădinița din s.Șestaci, raionul Șoldănești

FOTO: mec.gov.md

“Moldova Eco Energetica este o platformă superbă pentru schimb de experiențe și cunoștințe în avansarea celor mai bune proiecte și inițiative în sectorul energiei regenerabile în R. Moldova. Sunt onorat să premiez astăzi două inițiative, dezvoltate și realizate de niște tineri foarte inteligenți și talentați. Sunt profund impresionat de cunoștințele și pasiunea voastră pentru energia verde care, de altfel, vă face să fiți și cetățeni responsabili ai aceste țări și planete...

    Citește pe stirilocale.md