Globurile de Aur 2018. Lista câștigătorilor

Globurile de Aur 2018. Lista câștigătorilor

10 știri, 7

A 75-a ediție a galei Globurilor de Aur a fost organizată duminică seară, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, de Asociația presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA).

Drama “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, de Martin McDonagh, conduce în topul premiilor dedicate cinematografiei, cu patru Globuri de Aur, în timp ce serialul HBO “Big Little Lies” a dominat categoriile dedicate televiziunii, cu patru trofee din șase nominalizări.

“Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” a primit unele dintre cele mai importante premii ale galei, cele pentru cel mai bun film-dramă, cel mai bun scenariu, cel mai bun rol principal feminin (Frances McDormand) și cel pentru cel mai bun rol secundar masculin (Sam Rockwell), potrivit goldenglobes.com.

Lungmetrajul “The Shape of Water”, de Guillermo del Toro, care primise cele mai multe nominalizări – șapte – la premiile Globul de Aur 2018, a plecat acasă doar cu două trofee, cel pentru regie și cel pentru cea mai bună coloană sonoră, atribuit lui Alexander Desplat.

LISTA COMPLETĂ A CÂȘTIGĂTORILOR PREMIILOR GLOBURILE DE AUR 2018:

CINEMA:

Cel mai bun film – dramă: “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”

Cel mai bun film – comedie/ musical: “Lady Bird”

Cea mai bună regie: Guillermo del Toro – “The Shape of Water”

Cel mai bun rol principal masculin într-un film – dramă: Gary Oldman (“Darkest Hour”)

Ce...

    Citește pe moldova.org


    Nicole Kidman, 9 luni
    „Big Little Lies” și „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, marii câștigători ai ...