Goran Sáblici este noul antrenor al clubului Sheriff Tiraspol

Goran Sáblici este noul antrenor al clubului Sheriff Tiraspol

7 știri, 4

Croatul Goran Sáblici este noul antrenor al clubului Sheriff Tiraspol. Informația a fost confirmată chiar de proaspăt instalatul tehnician al "viespilor". Secundul său va fi bosniacul Mirko Hrgovic, iar funcția de preparator fizic va fi exercitată de croatul Boris Peyrek.

Din 2017 până acum Sáblici a antrenat la clubul Siroki Brijeg din campionatul Bosniei și Herțegovina.

"Îmi doresc să formez o echipă competitivă și un colectiv bun. Trebuie să câștigăm campionatul și nu doar atât. Este important ca Sheriff-ul să presteze un joc modern, ofensiv și cu o posesie bună", a spus Goran Sáblici.

Abia venit la Tiraspol, Sáblici a mărturisit că a și analizat jocul următorului adversar al Sheriff-ului în Divizia Națională de fotbal, Dinamo-Auto. Partida din cadrul etapei a zecea se va disputa duminică, 10 iunie, la Ternăuca.

"Sheriff-ul s-a confruntat cu dificultăți în ultima partidă cu Dinamo-Auto, cea disputată pe teren propriu. Este o echipă cu fotbaliști experimentați, care sunt capabili să obțină rezultate bune. Fără îndoială, ne așteaptă un meci greu", a spus Goran Sáblici.

Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a mai antrenat în țara sa, pe Radnički Split, între 2013 și 2016.

Ca fotbalist, Goran Sáblici a jucat 5 ani la Hajduk Split și 7 - la Dinamo Kiev, club de care s-a despărțit în anul 2010. El are la activ și 5 selecții la echipa națională de fotbal a Croației.

Sheriff Tiraspo...

    Citește pe publika.md    Tendințe