Grupare specializata in contrabanda cu droguri, destructurata! Oamenii legii au ridicat stupefiante in valoare de un milion de lei5Foto© tv8.md

Grupare specializata in contrabanda cu droguri, destructurata! Oamenii legii au ridicat stupefiante in valoare de un milion de lei

, 8 știri, 8 vizualizări

12 kilograme de marijuana, împachetate în folie de staniol și material polimeric, au fost depistate de procurorii PCCOCS în comun cu ofițerii Poliției de Frontieră într-un automobil cu numere de înmatriculare românești ce urma să intre în Republica Moldova.

Drogurile era transportate în locuri special amenajate. Mijlocul de transport era condus de un cetățean al R. Moldova și al României, care anterior a mai fost condamnat pentru săvîrșirea de infracțiuni analogice.

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a declarat că reținerea a avut loc, după ce timp de două luni, în comun cu  Poliția de Frontieră, au documentat acțiunile ilegale ale membrilor unei grupări criminale, specializați în transportarea prin contrabandă a drogurilor pe traseul Uniunea Europeană (Spania/Italia)-Republica Moldova-Federația Rusă.