Gas Natural Fenosa a extins termenul de prezentare a ofertelor de livrare a energiei electrice
Foto: noi.md

Gas Natural Fenosa a extins termenul de prezentare a ofertelor de livrare a energiei electrice

4 știri, 4

Grupul Gaz Union Fenosa a extins termenul de prezentare a ofertelor pentru noile contracte de achiziție a energiei electrice, în condițiile în care a primit doar o singură ofertă de furnizare a energiei, iar o companie a solicitat extinderea cu o zi a licitației.

Au dat curs invitației de a participa la licitație patru companii, respectiv Energocom, Centrala termoelectrică de la Cuciurgan, DTEK Trading din Pavlodar și Donbasenergo din Ucraina. Cei patru potențialii furnizori trebuiau să prezinte propunerile până pe 13 martie, 2018, la ora 13:00, când în cadrul unei licitații în două runde ofertele prezentate urmau să fie evaluate, valídate și să fie desemnat câștigătorul.

Grupul Gaz Natural Fenosa informează că pe 13 martie a avut loc ședința Comitetului de recepționare, deschidere și validare a ofertelor. „Deoarece până la această dată a fost prezentată doar o singură ofertă din partea unui furnizor, situație ce nu întrunește condițiile unui concurs și datorită recepționării unei solicitări de extindere a termenului de prezentare a ofertelor cu o zi din partea altui potențial furnizor”, în conformitate cu Instrucțiunile Ministerului Economiei și Infrastructurii privind achiziționarea anuală a energiei electrice termenul de prezentare a ofertelor a fost prelungit până la data de 14 martie 2018, ora 14:00, se menționează într-un comunicat al companiei.

Gas Natural Fenosa în M...

    Citește pe abcnews.md    Tendințe