Guvernul a alocat bani pentru renovarea blocurilor sanitare în instituțiile de învățământ© tribuna.md

Guvernul a alocat bani pentru renovarea blocurilor sanitare în instituțiile de învățământ

, 5 știri, 3 vizualizări

Blocurile sanitare din instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal vor fi renovate din surse financiare în valoare de 5 mln. lei alocate în cadrul ședinței din 01 iulie curent de Guvernul Republicii Moldova, informează TRIBUNA.

Potrivit unui comunicat al Instituției Publice „Fondul de Investiții Sociale din Moldova”, Regulamentul cu privire la organizarea procedurii de implementare a proiectelor de renovare / construcție a blocurilor sanitare în instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal are drept scop stabilirea procedurilor de selectare, organizare și desfășurare a proiectelor în vederea îmbunătățirii condițiilor de igienă și sanitație în instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal.

Mijloacele financiare aprobate în bugetul de stat vor fi alocate Instituției Publice „Fondul de Investiții Sociale din Moldova”, care va asigura evaluarea și inițierea desfășurării proiectelor de renovare/construcție a blocurilor sanitare în instituțiile de învățământ beneficiare ale proiectelor respective.