Guvernul a aprobat alocarea a cca 1,8 milioane lei pentru construcția unui dig de protecție în raionul Comrat5Foto© tv8.md

Guvernul a aprobat alocarea a cca 1,8 milioane lei pentru construcția unui dig de protecție în raionul Comrat

, 9 știri, 6 vizualizări

Premierul Chicu a prezidat ședința Cabinetului de miniștri. În debut, Ion Chicu a solicitat prezentarea informațiilor pe subiectul privind răpirea unui colaborator al Ministerului Afacerilor Interne din raionul Florești, localitatea Camenca.

Secretarul de stat de la MAI, Sergiu Golovaci a menționat că au fost mobilizate forțele responsabile pentru identificarea locului aflării și eliberarea angajatului poliției. Prim-ministrul a cerut cât mai urgent să fie întreprinse toate măsurile în acest sens: „Vă rog să luați toate acțiunile necesare pentru eliberarea angajatului MAI, cetățeanului nostru, utilizând toate instrumentele și platformele pe care le avem în acest caz OSCE, Comisia Unificată de Control. Să mă informați și pe mine și societatea”.

Guvernul a decis alocarea a cca 1,8 milioane lei din Fondul de rezervă pentru lichidarea consecințelor provocate de ploile torențiale din 29 septembrie 2020 în Comrat. Resursele vor fi alocate pentru curățarea canalelor de evacuare a apelor pluviale și amenajarea digului de protecție din oraș.