Guvernul a aprobat proiectul contractului de construcție al Arenei Chișinău
Foto: www.publika.md

Guvernul a aprobat proiectul contractului de construcție al Arenei Chișinău

16 știri, 10

După două săptămâni de pauză, Guvernul s-a întrunit într-o nouă ședință. Pe ordinea de zi s-au numărat 50 de proiecte, prin care declararea vacanței pentru bugetari, proiectul cu privire la Premiul Național, precum și modificări ale mai multor acte.

16.35: Guvernul a aprobat proiectul contractului de parteneriat public-privat cu privire la proiectarea construcției Arenei Chișinău. Conform prevederilor proiectului, partenerul privat se angajează să execute lucrări de proiectare și construcție a arenei polivalente, inclusiv dotarea cu mobilier, instalarea de accesorii și echipamente, proiectarea peisagistică, drumuri, conectarea la unități și alte activități de infrastructură.

16.30: Cabinetul de miniștri a aprobat lista premianților ediției din acest an a concursului Premiul Național 2018. Laureații Premiului Național își vor primi distincțiile și câte 100 de mii de lei la 24 august, curent, când va fi organizată Gala Premiului Național.

16.10: În ciuda numeroaselor comentarii negative la proiectul de lege cu privire la declararea zilelor de 28, 29 și 30 august – zile libere, Guvernul a adoptat acest proiect de decizie, astfel încât bugetarii vor avea o săptămână liberă la sfârșitul lunii august.

15.50: Statul va acorda Întreprinderilor Mici și Mijlocii (IMM) garanții în mărime de 80% din valoarea creditelor contractate de la bănci pentru dezvoltării afacerilor. Pentru a bene...

    Citește pe zdg.md
    Tendințe