Guvernul Filip, la Telenești: „Nu am venit să ne lăudați, am venit să vorbim despre probleme”
Foto: tribuna.md

Guvernul Filip, la Telenești: „Nu am venit să ne lăudați, am venit să vorbim despre probleme”

7 știri, 11

Prim-ministrul Pavel Filip, împreună cu întreg Cabinetul de miniștri, astăzi, a întreprins o vizită de lucru la Telenești, informează TRIBUNA.

În cadrul discursului, Filip s-a referit la unele situații de la alte întâlniri în teritoriu. „Nu am venit să ne lăudați, am venit să vorbim despre probleme și să găsim soluții. Vă încurajez să veniți cu propuneri. Cu părere de rău, au mai fost situații când primarii au fugit de la aceste întâlniri pentru că sunt de la o formațiune politică sau alta. Haideți să lăsăm dimensiunea politică. Suntem aici în calitate de Guvern pentru a vă asculta, în primul rând, pe dumneavoastră și vă îndemn să folosiți pe deplin aceasta oportunitate”, a spus Filip.

Prim-ministrul a comunicat și despre rolul reformelor. „Acțiunile întreprinse de Guvern au generat deja primele rezultate. Astfel, anul trecut, pentru prima dată, numărul persoanelor care pleacă peste hotare a scăzut sub 2000 de persoane. Până acum, anual plecau din țară peste 6 mii de oameni. Nu putem închide hotarele pentru ca oamenii să nu plece. Tot ce trebuie să facem este să le creăm condiții aici, acasă – asta înseamnă salarii, servicii medicale de calitate și infrastructură dezvoltată”, a precizat Premierul.

Totodată, el s-a referit la programele lansate de Guvern. „Pentru a asigura tinerii cu locuințe este implementat programul „Prima Casă”. Deja 559 de familii tinere și-au cumpărat o...

Citește pe tribuna.md