I-a promis unei femei că o ajută să obțină permisul de conducere, dar a ajuns pe mâna oamenilor legii. Isprava unui student din capitală© unimedia.info

I-a promis unei femei că o ajută să obțină permisul de conducere, dar a ajuns pe mâna oamenilor legii. Isprava unui student din capitală

, 5 știri, 6 vizualizări

I-a promis unei femei că o ajută să obțină permisul de conducere, dar a ajuns pe mâna oamenilor legii. Un student din Capitală a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție, în comun cu reprezentanți ai Agenției Servicii Publice, într-un dosar de trafic de influență.

Tânărul ar fi cerut de la femeie 20 000 de lei.

În urma denunțului femeii, CNA a deschis o cauză penală pentru trafic de influență. Potrivit declarațiilor denunțătoarei, tânărul ar fi susținut că are influență asupra membrilor comisiei de examene și că i-ar putea să-i determine să o noteze cu „admis” la proba practică.

Bănuitul a fost documentat și reținut pentru 72 de ore, fiind plasat în izolator. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la șase ani de închisoare sau amendă penală.