Igor Dodon, la Moscova. I-a urat succes Președintelui F. Ruse și a avut o întrevedere cu Patriarhul Chiril
Foto: tribuna.md

Igor Dodon, la Moscova. I-a urat succes Președintelui F. Ruse și a avut o întrevedere cu Patriarhul Chiril

10 știri, 6

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, i-a urat, înainte de începutul Campionatului Mondial de Fotbal, succes Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, în desfășurarea mondialului, transmite TRIBUNA.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon, a scris că i-a dorit țării gazde și o bună evoluție pe teren.

„Astăzi, pe stadionul „Lujniki” va avea loc ceremonia oficială de deschidere a Campionatului și, ulterior, va urma primul meci al țării gazde – Federația Rusă împotriva Arabiei Saudite”, a scris Igor Dodon.

De asemenea, Igor Dodon a avut o întrevedere și cu Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Chiril. „Am discutat mai multe chestiuni, principala dintre ele vizând lupta pentru ocrotirea și promovarea valorilor familiale tradiționale. L-am informat pe Patriarhul Chiril despre felul în care decurge pregătirea către Congresul Mondial al Familiilor, care va avea loc la Chișinău, în luna septembrie. În acest context, am discutat detalii ce țin de vizita pastorală a Patriarhului la Chișinău și participarea la Congres.

I-am dorit Sanctității Sale multă sănătate și l-am asigurat de atașamentul poporului nostru pentru credința ortodoxă”, a scris Președintele țării.

    Citește pe tribuna.md