Ilan Șor a transmis o scrisoare Primăriei Chișinău cerând să-i permită modernizarea tuturor subteranelor din sectorul Botanica, Chișinău14Foto1Video© tv8.md

Ilan Șor a transmis o scrisoare Primăriei Chișinău cerând să-i permită modernizarea tuturor subteranelor din sectorul Botanica, Chișinău

, 32 știri, 12 vizualizări

Liderul Partidul Politic ȘOR Ilan Șor și vicepreședintele fracțiunii parlamentare a partidului, Petru Jardan, au depus, așa cum au promis recent, un demers la Primăria municipiului Chișinău în care îi solicită să-i permită să modernizeze toate trecerile subterane de pietoni din sectorul Botanica. Ei au transmis această solicitare după ce a fost reconstruit, cu susținerea Partidului ȘOR, pasajul din orășelul Aeroport.

În scrisoarea transmisă primarului interimar Ruslan Codreanu, semnatarii menționează că au primit multiple adresări din partea locuitorilor orașului în care le solicită să contribuie la rezolvarea acestei probleme stringente.

„Depunem prezentul demers ca urmare a numeroaselor adresări din partea locuitorilor sectorului Botanica al municipiului Chișinău, pe marginea unui subiect care necesită, în opinia noastră, o atenție sporită.