Ilan Șor: „Am început iluminarea totală în 104 localități”4Foto1Video© tribuna.md

Ilan Șor: „Am început iluminarea totală în 104 localități”

, 5 știri, 10 vizualizări

Partidul Politic „Șor” inițiază cel mai de amploare proiect de dezvoltare infrastructurală a Republicii Moldova din ultimii ani. În cele 104 de localități care intră în circumscripțiile electorale uninominale 18 și 19, precum și în toate localitățile din raionul Orhei, începând cu miercuri, 11 aprilie, formațiunea începe instalarea sistemului de iluminat public, a anunțat miercuri liderul partidului, deputatul Ilan Șor, transmite CURENTUL.

Proiectele infrastructurale vor continua în aceste localități și în următorii ani – vor fi reconstruite drumurile, restabilite instituțiile de învățământ și cele medicale.

Astfel, Partidul ȘOR începe să-și îndeplinească promisiunile electorale, a declarat liderul partidului. „După cum am promis, imediat după alegeri voi începe să lucrez în circumscripțiile unde am învins. De mâine încep lucrările de modernizare totală a iluminatului public în 104 localități din țară. Iluminatul public modern este atât de necesar satelor noastre ca oamenii să nu mai umble noaptea cu felinarul”, a declarat Ilan Șor.