Ilan Șor: La protestul de duminică, organizat de Mișcarea civică „O viață nouă”, a început demolarea actualei guvernări5Foto1Video© curentul.md

Ilan Șor: La protestul de duminică, organizat de Mișcarea civică „O viață nouă”, a început demolarea actualei guvernări

, 8 știri, 5 vizualizări

La protestul de duminică, organizat de Mișcarea civică „O viață nouă”, a început demolarea minciunii, incompetenței și nesimțirii. Mulțimea care a ieșit în Piața Marii Adunări Naționale a transmis clar și răspicat că stăpânii Republicii Moldova sunt cetățenii săi! Și că poporul Republicii Moldova nu mai este dispus să rabde. Moldova vrea o viață nouă, Moldova vrea anticipate! Acesta este mesajul transmis de liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, într-o înregistrare video pe pagina sa de Facebook, în contextul manifestației anti-guvernamentale din 19 iunie.

„La un an de guvernare a PAS, constatăm că actualul regim a mințit cetățenii țării noastre, a făcut promisiuni goale, a promis vremuri bune, dar aceste vremuri bune au venit doar pentru ei. Pentru cetățenii obișnuiți, viața a devenit din ce în ce mai grea.

În aceste condiții, suntem obligați să demontăm regimul de guvernământ și să facem tot posibilul pentru a fi organizate alegeri parlamentare anticipate, pentru o viață nouă. În caz contrar, din toamnă, oamenii vor muri de foame. La protestul de duminică a fost dat startul demontării actualului regim și s-a spus STOP haosului și dezmățului. Suntem convinși că vor reuși!”, a declarat Ilan Șor.