Ilan Șor, mesaj la protestul din fața Judecătoriei Bălți: Guvernarea vrea să le fure oamenilor dreptul de a alege4Foto© tribuna.md

Ilan Șor, mesaj la protestul din fața Judecătoriei Bălți: Guvernarea vrea să le fure oamenilor dreptul de a alege

, 6 știri, 16 vizualizări

Protestul de amploare din fața judecătoriei Bălți, la care s-au adunat mii de oameni, potrivit organizatorilor, continuă și la această oră. Cu puțin timp în urmă, în fața mulțimii a ieșit, în direct, și liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor. El a declarat că, după decizia abuzivă a Comisiei Electorale Centrale (CEC), puterea de la Chișinău, în frunte cu Maia Sandu, a transformat R. Moldova într-un stat totalitar.

„Puterea vrea să fure dreptul oamenilor de a-și alege singuri primarul pe care îl vor. Ceea ce s-a întâmplat zilele trecute înseamnă totalitarism. Noi condamnăm vehement acest act. Suntem obligați să mergem până la capăt pentru a apăra drepturile și voturile oamenilor. Timp de câteva luni, această guvernare a distrus economia, a sărăcit oamenii și a majorat prețurile. Maia Sandu nu este stăpâna acestei țări, nu ea decide în locul oamenilor”, a spus Ilan Șor, potrivit unui comunicat de presă al formațiunii.

Cu un mesaj în fața mulțimii adunate în fața Judecătoriei a venit și Marina Tauber, care le-a transmis oamenilor să lupte pentru votul lor și pentru viitorul lor.