Ilan Șor: Prin ridicarea imunității Marinei Tauber, PAS vrea să acopere sărăcia și crizele pe care le-a provocat2Foto1Video© unimedia.info

Ilan Șor: Prin ridicarea imunității Marinei Tauber, PAS vrea să acopere sărăcia și crizele pe care le-a provocat

, 4 știri, 18 vizualizări

Deputatul Ilan Șor susține că solicitarea procurorului general interimar Dumitru Robu, prin care a cerut ridicarea imunității parlamentare a liderului Partidului Șor ar fi o răzbunare politică. Acesta afirmă că va cere demisia șefului interimar al PG.

„Azi ne-am convins că această putere incompetentă folosește Procuratura Generală drept bâtă politică pentru a închide gura opoziției și a transmite semnale celor care îndrăznesc să critice PAS-ul sau pe Maia Sandu. […] Vreau să-i amintesc lui Robu că a făcut deja asta în 2019, apoi public a adus scuze pentru cele întâmplate. Mă întreb, când va veni procurorul ca să ceară ridicarea imunității celor de la putere și nu din opoziție?

Noi nu o să ne lăsăm bătuți și nu vom ceda. De azi vom lupta și mai hotărât împotriva acestei conduceri corupte. Începând de azi, Partidul Șor va cere insistent depolitizarea Procuraturii Generale, demisia lui Dumitru Robu”, a spus liderul Partidului Șor.