Impact fatal la Edineț. O tânără de 19 ani a murit, după ce automobilul în care se afla s-a ciocnit violent cu un microbuz6Foto© publika.md

Impact fatal la Edineț. O tânără de 19 ani a murit, după ce automobilul în care se afla s-a ciocnit violent cu un microbuz

, 12 știri, 62 vizualizări

Impact fatal la Edineț. O tânără în vârstă de 19 ani a murit, după ce automobilul în care se afla s-a ciocnit violent cu un microbuz. Impactul a avut loc astăzi, în jurul orei 12, la ieșirea din satul Alexăndreni.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că un automobil marca Renault Trafic s-a tamponat frontal cu o mașină marca Nissan Qashqai. În rezultatul coliziunii, o mașină s-a răsturnat într-un șanț.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Edineț, Svetlana Talpă, la bordul automobilului Nissan se aflau șoferul, un tânăr în vârstă de 19 ani locuitor al raionului Ocnița, și două pasagere. În urma impactului, una dintre pasagere, o tânără de 19 ani, a murit la fața locului, până la sosirea ambulanței. Cealaltă pasageră, o femeie în vârstă de 55 de ani a fost transportată de urgență la Spitalul Raional Edineț, fiind internată în secția reanimare, în stare gravă.