Cristina Balan a prezentat copiile scrisorilor de acreditare la Departamentul de Stat SUA
Foto: curentul.md

Cristina Balan a prezentat copiile scrisorilor de acreditare la Departamentul de Stat SUA

12 știri, 3

Cristina Balan a prezentat copiile scrisorilor de acreditare în calitate de Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar agreat al Republicii Moldova în Statele Unite ale Americii șefului adjunct al Protocolului din cadrul Departamentului de Stat SUA, Katherine Henderson. La întrevedere a participat Jorgan Andrews, asistentul adjunct a.i. al Secretarului de Stat pentru Europa și Eurasia, transmite Serviciul de presă al MAEIE.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate subiecte ce vizează stadiul actual și perspectivele dezvoltării relațiilor bilaterale moldo-americane, fiind reconfirmat angajamentul comun pentru aprofundarea Dialogului Strategic RM – SUA și a cooperării pe toate filierele, notează sursa citată de Moldpres.

Ambasadorul agreat al Republicii Moldova a prezentat acțiunile care sunt planificate pentru perioada următoare în cooperarea cu SUA și a asigurat Departamentul de Stat de întreaga sa determinare și a Ambasadei Republicii Moldova la Washington de a contribui la dinamizarea relațiilor moldo-americane, exprimând speranța într-o bună colaborare cu Administrația SUA.

Katherine Henderson și Jorgan Andrews i-au urat succes ambasadorului agreat Cristina Balan în exercitarea mandatului și au asigurat-o de sprijinul deplin al părții americane în realizarea obiectivelor orientate spre consolidarea cooperării bilaterale.

    Citește pe 24h.md