În plină campanie electorală, Igor Dodon a mers pe furiș la Bălți21Foto1Video© deschide.md

În plină campanie electorală, Igor Dodon a mers pe furiș la Bălți

, 54 știri, 8 vizualizări

Igor Dodon nu a scăpat de frica față de presa independentă din nordul țării. Aflat astăzi într-o nouă vizită de lucru la Bălți, șeful statului nu s-a încumetat măcar să se lase surprins de obiectivele camerelor de luat vederi. Acesta a vizitat pe furiș câteva fabrici din municipiu, s-a întâlnit cu pensionarii și a aprins o lumânare la Catedrala Sfinților Împărați Constantin și Elena. Despre asta a comunicat chiar el pe pagina sa de facebook.

Dacă anterior, președintele Republicii Moldova jertvea măcar 2-3 minute pentru a răspunde jurnaliștilor, de această dată el a preferat să fie nevăzut. Iar pentru a nu fi abordat de presă la ieșirea sau urcarea în automobil, Igor Dodon a fost dus cu cortegiul până la ușile sediilor pe care le-a vizitat. Igor Dodon a fost însoțit de colegi de partid, printre care deputații PSRM Alexandr Nesterovschi și Alexandr Usatîi.

Nu este pentru prima dată când Igor Dodon vine la Bălți pe furiș, fără a anunța presa locală deși, anterior, liderul de la Condrița a declarat că este deschis să discute cu jurnaliștii. Pentru a se baricada de jurnaliști, președintele și-a asigurat o pază de corp, care ar putea concura cu cea a șeicului saudit.