În Romania, ninsorile abundente fac VICTIME. Drumuri închise și localități fără curent

În Romania, ninsorile abundente fac VICTIME. Drumuri închise și localități fără curent

5 știri, 8

Ninsoarea a facut ravagii în mai multe județe din țară. Două persoane au decedat dupa ce ambulanța nu a reușit să ajunga la timp din cauza zăpezii. Zeci de mii de familii au rămas fără curent, mai multe drumuri sunt blocate, iar zeci de mașini au rămas împotmolite în nămeți, anunță realitatea.net.

O persoană a murit după ce ambulanța nu a reușit să ajungă la timp din cauza viscolului. Bărbatul de 88 de ani avea probleme cardiace și a intrat în stop cardio respirator. Alte doua ambulanțe au rămas blocate în nămeți. A fost nevoie de intervenția pompierilor care au venit cu șenilata pentu a prelua pacienții.

A fost haos în trafic pe Valea Prahovei, între Sinaia și Bușteni, acolo unde mai multe tiruri și camioane au format coloane uriașe.

Tot din cauza vântului puternic, acoperișul metalic al unei piețe dezafectate din Galați s-a părbușit peste două mașini. Un bărbat era aproape să fie lovit de copertina metalică.

Din cauza vântului puternic, un camion care mergea spre port s-a răsturnat pe podul nou de la Agigea. Din fericire, șoferul nu a fost rănit. Două excavatoare au ridicat tirul, iar traficul a fost reluat.

Nici judetul Argeș nu a fost ferit de probleme. Mii de familii au rămas fără curent, iar salvamontiștii nu au mai putut intra astăzi în clădirea în care lucrează din cauza nămeților. Zăpada ajungea la trei metri înălțime.

continuare pe realitatea.net

    Citește pe 24h.md    Tendințe