Incendiu de proporții în raionul Șoldănești. Peste 100 hectare de iarbă uscată au fost cuprinse de flăcări5Foto1Video© publika.md

Incendiu de proporții în raionul Șoldănești. Peste 100 hectare de iarbă uscată au fost cuprinse de flăcări

, 7 știri, 15 vizualizări

Incendiu de proporții în localitatea Cobâlea, raionul Șoldănești. La fața locului au intervenit patru echipaje de pompieri. Potrivit IGSU, peste 100 hectare  de iarbă uscată au fost cuprinse de flăcări într-o fâșie forestieră, iar circumstanțele arderii urmează a fi stabilite.

Angajații IGSU au localizat incendiul fără ca acesta să mai obțină răspândire. La fel, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 87 situații de risc, dintre care 53 e vorba de lichidarea focarelor.

Un alt incendiu a fost lichidat de pompieri în localitatea Pepenii Noi, raionul Sângerei. Aici într-o gospodărie focul a distrus 90 de baloți cu paie și nutreț pentru animale. Salvatorii au localizat arderea fără ca aceasta să distrugă casa de locuit, aflată în apropierea construcției unde se păstra nutrețul. Tot de intervenția pompierilor a fost nevoie și în localitatea Miclești, raionul Criuleni, unde din cauza unui incendiu a luat foc 15 ari de viță de vie. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.