Informarea corectă și echidistantă a diasporei din spațiul CSI de către compania “MIR”, discutată de Pavel Filip cu Radic Batîrșin
Foto: www.noi.md

Informarea corectă și echidistantă a diasporei din spațiul CSI de către compania “MIR”, discutată de Pavel Filip cu Radic Batîrșin

6 știri, 2

Rolul important al Companiei “MIR” în informarea corectă și echidistantă a diasporei din spațiul CSI despre evenimentele din țara noastră a fost discutat de către premierul Pavel Filip în cadrul unei întrevederi cu președintele Companiei interstatale “MIR”, Radic Batîrșin, care se află în vizită de lucru în Republica Moldova.

În acest sens, Pavel Filip a apreciat politica echilibrată a postului, unde accentul este pus pe consolidarea dialogul multinațional și multicultural, fiind abordate subiecte care unesc oamenii indiferent de etnie sau confesie religioasă.

Șeful Executivului a specificat că Guvernul va susține în continuare, în măsura posibilităților, dezvoltarea reprezentanței Companiei “MIR” în Republica Moldova. Totodată, Pavel Filip a adresat felicitări echipei Companiei cu prilejul a 25 de ani de activitate, dorindu-i succese, proiecte competitive și mulți ani înainte pe piața media.

La rândul său, Radic Batrîșin a ținut să mulțumească Guvernului Republicii Moldova pentru susținerea acordată reprezentanței Companiei “MIR” în țara noastră și a informat despre proiectele actuale și cele de viitor ale radiodifuzorului. Potrivit lui, în anul 2016 Compania “MIR” a difuzat 407 reportaje despre Republica Moldova, iar de la începutul acestui an - 248. În același timp, postul de radio “MIR” a realizat în anul curent 141 de materiale despre țara noastră.

În prezent, Compania ...

    Citește pe realitatea.md