Înnebunit de gelozie, un locuitor al raionului Florești, împreună cu un amic din Ialoveni, au omorât cu o deosebită cruzime un bărbat2Foto© deschide.md

Înnebunit de gelozie, un locuitor al raionului Florești, împreună cu un amic din Ialoveni, au omorât cu o deosebită cruzime un bărbat

, 7 știri, 6 vizualizări

Un locuitor al raionului Florești, împreună cu un amic din Ialoveni, și-au aflat recent pedepsele după ce au fost recunoscuți culpabili de omorul, săvârșit cu o deosebită cruzime, a unui bărbat. Procuratura le-a demonstrat vina, inculpații fiind condamnați la 20 și, respectiv, 13 ani și 4 luni închisoare, în penitenciar de tip închis.

Potrivit probatoriului, crima a avut loc în dimineața zilei de 4 aprilie 2018, în orașul Florești.

Înnebunit de gelozie pe motiv că femeia-l părăsise pentru un alt bărbat, inculpatul, împreună cu un amic, au pus la cale omorul amantului fostei sale concubine. Astfel, pregătind toate detaliile crimei și luând în chirie un automobil, cei doi au așteptat ca bărbatul să revină acasă de la muncă.

Astfel, în timp ce unul dintre inculpați i-a blocat, cu mașina, calea de acces spre gospodărie, celălalt i-a aplicat mai multe lovituri în cap cu o bâtă din lemn, până l-au lăsat inconștient. În continuare, agresorii au urcat bărbatul în portbagajul mașinii, deplasându-se în pădurea din preajma satului Rădulenii Vechi. Aici, au stropit corpul victimei cu inflamabil și l-au incendiat.