INNOVATIC FEST ROBOSHOW - deschis pentru publicul larg!2Foto© agora.md

INNOVATIC FEST ROBOSHOW - deschis pentru publicul larg!

, 4 știri, 6 vizualizări

Dmitrii Sergheev, director, INNOVATIC FEST ROBOSHOW: “Cu adevărat este spectaculos! Este uriaș, are 2.40 metri în înălțime și este foarte haios. Este vedeta mai multor emisiuni TV și protagonistul a peste 20 de evenimente internaționale printre care se numără Grand Prix de Formula 1 din Abu Dhabi. A încins publicul pe aceeași scenă cu Rihanna sau Will Smith și a deschis Jocurile Olimpice de la Soci. Cu siguranță la show-urile lui Titan publicul râde în hohote! Special pentru Moldova a învățat limba română.”

Este de menționat faptul că cei care cumpără bilet la show-ul robotului Titan merg gratuit la INNOVATIC FEST ROBOSHOW. Aici faci cunoștință cu robotul actor THESPIAN, PROMOBOT și prietenii lor. Te delectezi cu cântece și poezii, urmărești cum păianjenii roboți depășesc cu ușurință obstacole, salți împreună cu roboții dansatori pe ritmurile piesei ”Constantine, Constantine” și te distrezi cu vedeta expoziției de inovații din Las Vegas 2019, cățelul Aibo.

Te așteaptă peste 30 de roboți și zone interactive, VR-uri cum n-ai mai văzut până acum și toate parfumate cu aroma unei cafele servite de un robot. INNOVATIC FEST ROBOSHOW se desfășoară pe o suprafață de 1200 de metri pătrați și are mai multe zone interactive. Astfel, timp de două luni, la Muzeul Național de Istorie interacționezi cu tot ce înseamnă tehnologie, descoperi calitățile uimitoare ale roboților, te bucuri de experiențe inedite în zonele VR și AR și trăiești emoții de neuitat.