Întâlnirea „între patru ochi” dintre Andrei Năstase și Ion Chicu de astăzi, de la Guvern2Foto© unimedia.info

Întâlnirea „între patru ochi” dintre Andrei Năstase și Ion Chicu de astăzi, de la Guvern

, 6 știri, 15 vizualizări

Liderul Platformei DA scrie pa pagina sa de Facebook că avea programată o întrevedere, astăzi, la Guvern, cu prim-ministrul Ion Chicu, la care a mers însoțit de deputații formațiunii, Alexandru Slusari, vicepreședinte al Parlamentului, și Dinu Plângău, secretarul fracțiunii.

„Am vrut să informăm prim-ministrul cu datele, expertiza și soluțiile noastre, bazate pe cele mai bune practici internaționale, referitor la situația alarmantă cu medicii din spitalele regionale, precum și să confruntăm cifrele privind necesitățile stringente ale instituțiilor medicale în contextul unei solicitări extrem de importante de ajutor de la Uniunea Europeană”, a scris Andrei Năstase.Platformei DA spune că avea elaborată o lista întreagă de măsuri economice menite să reducă din impactul crizei provocată de pandemia de Covid-19, pe care urma să o prezinte premierului țării.

„Cu alte cuvinte, ne doream foarte mult să verificăm ceasurile, să comparăm cifrele îngrijorătoare pe care și noi și puterea le avem, să căutăm soluții, să oferim expertiză. Primul ministru a anulat în ultima clipă această întâlnire, în vreme ce eu, Alexandru Slusari și Dinu Plângău, ne aflam deja în clădirea Guvernului. Motivul?