Interpreta Natalia Gordienko – PROPRIETARĂ a două posturi de radio din Republica Moldova!
Foto: shok.md

Interpreta Natalia Gordienko – PROPRIETARĂ a două posturi de radio din Republica Moldova!

4 știri, 35

Interpreta Natalia Gordienko este proprietară a două posturi de radio din Republica Moldova – Like FM (care retransmite Russkoe Radio) și Radio ONE (înființat prin cesiune de frecvențe, preluate de la Național FM), potrivit www.radionoroc.md.

Potrivit sursei citate, ambele instituții media își au adresa pe strada Ghioceilor 1 – sediul General Media Group (GMG). Pentru Report.md, interpreta a precizat că în acel sediu ea doar arendează spațiu.

Interpreta a devenit proprietara Radio One, anul trecut, în luna noiembrie. Potrivit declarației semnate de aceasta pe propria răspundere, acest post de radio are acoperire regională. Cu câteva zile mai târziu, dar deja în luna decembrie 2016, artista a devenit și proprietara postului LikeFM (Russkoe Radio) cu acoperire națională.

„Ambele posturi de radio sunt parte a Societății Comerciale ”NG-Production” SRL, firmă la care Natalia Gordienko este fondatoare și administratoare. Potrivit datelor portalului www.idno.md, printre domeniile de activitate ale firmei ”NG-Production” SRL se numără: proiecție de filme cinematografice; activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală; activități de difuzare a programelor de radio; de producere și difuzare a programelor de televiziune etc.”, mai notează sursa sus-menționată.

Recent, într-un interviu, Natalia Gordienko declara că își dorește să dezvolte cât mai mult ...

    Citește pe shok.md