INTERVENȚIE SMURD | Femeia care a suportat arsuri din cauza unei explozii, transportată de urgență la un spital din Chișinău7Foto1Video© publika.md

INTERVENȚIE SMURD | Femeia care a suportat arsuri din cauza unei explozii, transportată de urgență la un spital din Chișinău

, 9 știri, 8 vizualizări

O femeie în vârstă de 63 de ani care a suportat combustii de gradul I și II pe suprafața corpului a fost transportată de un echipaj SMURD la Chișinău. Pacienta a fost preluată din spitalul raionului Sângerei și a fost strict monitorizată de echipajul de medici și paramedici SMURD Iași, fără de a suporta complicații pe parcursul zborului.

La Chișinău femeia a fost preluată de medici cu ambulanța de pe stadionul Dinamo și a fost internată de urgență la Centrul Republican de Leziuni Termice pentru îngrijiri ulterioare.

Potrivit IGSU femeia a suferit arsuri după ce a avut loc o deflagrație pe 10 aprilie în gospodăria acesteia. Explozia s-a produs într-o construcție auxiliară din cauza scurgerii de la o butelie de gaz de tip propan butan.