Ion Ceban l-a desemnat pe Fadei Nagacevschi viceprimar al municipiului Chișinăului12Foto© tv8.md

Ion Ceban l-a desemnat pe Fadei Nagacevschi viceprimar al municipiului Chișinăului

, 27 știri, 3 vizualizări

Fadei Nagacevschi a fost numit în funcția de viceprimar al Capitalei. Un ordin în acest sens a fost semnat luni de către primarul Capitalei, Ion Ceban, după ce candidatura acestuia a fost respinsă de CMC de două ori. Fadei Nagacevschi va răspunde de domeniul juridic și tot ce vizează serviciul comunal.

"Dispoziția de numire a lui în funcție a fost semnată luni, iar timp de două zile viceprimarul a făcut cunoștință cu tot cumulul de informații. Cum am spus din prima zi, am încrederea că dl Nagacevschi va reuși să facă față tuturor provocărilor în echipă, în vederea apărării drepturilor locuitorilor și a orașului Chișinău. Nu a fost niciun secret că îl voi numi în această funcție, chiar dacă CMC nu a votat pentru candidatura lui, iar mulți au recunoscut că nu o pot face din cauza conjuncturii politice", a menționat edilul Capitalei, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Amintim că potrivit regulamentului, după două tentative eșuate, Nagacevschi poate deveni viceprimar prin dispoziția primarului general al Capitalei, Ion Ceban, care i-a înaintat candidatura.