Ion Chicu a adresat un mesaj de felicitare lucrătorilor din domeniul transportului auto cu ocazia zilei lor profesionale2Foto© curentul.md

Ion Chicu a adresat un mesaj de felicitare lucrătorilor din domeniul transportului auto cu ocazia zilei lor profesionale

, 4 știri, o vizualizare

Directorul Agenției Proprietății Publice (APP), Ghenadie Țepordei, cu ocazia Zilei lucrătorului din transportul auto și gospodăria drumurilor, a transmis un mesaj de felicitare, informează TRIBUNA.

Este cunoscut faptul că ramura transportului auto și infrastructurii drumurilor este o verigă importantă în economia țării, or drumurile moderne și infrastructura accesibilă sunt o carte de vizită a oricărei țări. Dezvoltarea localităților, promovarea turismului, soluționarea problemelor sociale și creșterea economică per ansamblu pot fi posibile având la bază drumuri bune.

În același context nu pot fi neglijate nici serviciile de transport, care reprezintă un element vital al activității de producție și comerț, dar și pentru viața de zi cu zi a populației Republicii Moldova. An de an, sute de unități de transport asigură funcționarea tuturor sferelor de activitate și contribuție la dezvoltarea țăii.