Ion Chicu: Opoziției nu îi este convenabil să demită Guvernul acum3Foto© deschide.md

Ion Chicu: Opoziției nu îi este convenabil să demită Guvernul acum

, 8 știri, 2 vizualizări

El a declarat despre aceasta, participând la emisiunea „Glavnoie” cu Lilia Burakovski la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

„Despre faptul că acest Guvern trebuie demis, s-a anunțat încă la 14 noiembrie, în ziua numirii acestuia. Atacurile asupra acestui Guvern, ca fiind un rău desăvârșit și absolut, nu au încetat și ele vor continua. Pe parcursul ultimelor trei săptămâni tocmai că nu au existat inițiative de a demite Guvernul. Până la începutul lunii mai se făceau declarații tari că, imediat după încheierea situației de urgență, va fi înregistrat un vot de neîncredere pentru Guvern, vom demite Guvernul și vom veni, vom arăta, cum trebuie administrată țara”, - a subliniat primul ministru.

Potrivit lui, opoziția parlamentară nu este gata să demită Guvernul, pentru că acum nu îi este convenabil din punct de vedere politic. „Acum ei se gândesc, pe cât de rezonabil este, din punct de vedere politic, să dea jos acest Guvern odios și în cele șase luni, care au mai rămas până la alegerile prezidențiale să se compromită definitiv și pentru totdeauna?