Italienii care se vor vaccina anti-Covid vor fi înregistrați și vor avea permise care ar putea fi necesare pentru călătorii2Foto© unimedia.info

Italienii care se vor vaccina anti-Covid vor fi înregistrați și vor avea permise care ar putea fi necesare pentru călătorii

, 5 știri, 24 vizualizări

Toți italienii care se vor vaccina anti-Covid vor fi înregistrați și vor avea permise care ar putea fi necesare pentru călătorii atât în țară, cât și peste hotare, transmite digi24.ro.

Planul strategic pentru vaccinarea anti-Covid, care va fi prezentat miercuri în Parlament de către ministrul Sănătății Roberto Speranza, include și o secțiune referitoare la permisul care le oferă italienilor posibilitatea de a călători dintr-o regiune în alta și peste hotare, permis care se va elibera după vaccinare, potrivit Il Giornale.

Guvernul italian speră să se poată vaccina cât mai mulți oameni, într-un timp foarte scurt, începând cu luna ianuarie. Operațiunea ar putea fi începută cu vaccinul Pfizer – 3,4 milioane de doze pentru 1,7 milioane de persoane – care va ajunge în 300 de spitale și azile de bătrâni.