Iurie Leancă reacționează la declarațiile lui Platon și anunță că-l va acționa în judecată2Foto© agora.md

Iurie Leancă reacționează la declarațiile lui Platon și anunță că-l va acționa în judecată

, 7 știri, 14 vizualizări

Iurie Leancă reacționează la declarațiile lui Platon, făcute acum două zile, în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune TV8. Veaceaslav Platon a declarat că fostul premier Iurie Leancă ar fi fost implicat „în totalitate” în furtul miliardului. Cel din urmă dezminte declarațiile lui Platon și a anunțat că îl va acționa în judecată.

„În primul rând, atunci când plecasem din PLDM, pentru a încerca să fac un partid nou cu colegii cu care aveam aceleași viziuni și aceeași dorință de a moderniza țara, am subestimat foarte mult faptul că mă pornesc într-o junglă politică fără reguli, extrem de cinică, în care nu prea ai șanse de succes fără bani, fără resurse mediatice, fără a avea la dispoziție televiziuni, jurnaliști, analiști de buzunar care să-ți facă sondaje.

Și iată din cauza că am subestimat atât de mult acest lucru, dintr-un politician respectat, reprezentant a ceea ce însemna mișcarea pro-europeană, urmare unor tehnologii bolșevice, campanii sistemice de denigrare, am ajuns să fiu un om care „a contribuit la furtul miliardului” ș.a.m.d.