Johnny Depp, cucerit de o rusoaică2Foto© publika.md

Johnny Depp, cucerit de o rusoaică

, 5 știri, 6 vizualizări

Johnny Depp și-a regăsit fericirea alături de o dansatoare din Rusia și, potrivit unor surse, deja ar avea planuri serioase de căsătorie. Noua iubită a lui Johnny Depp, Polina Glen, este o dansatoare de origine rusă, care a furat inima actorului de la Hollywood.

Polina, care ar avea în jur de douăzeci și cinci de ani, l-a întâlnit pe Johnny Depp la o petrecere din Los Angeles, anul trecut, a dezvăluit o sursă apropiată rusoaicei. Recent, actorul a fost fotografiat, în timp ce-și îmbrățișa și săruta iubita, într-un hotel din Belgrad, Serbia. Cei doi au fost văzuți împreună și în luna mai a anului trecut, în timp ce el era în turneu în Moscova cu formația în care este solist, "The Hollywood Vampire".

Polina, originară din St. Petersburg, este o dansatoare profesionistă și coregraf, iar potrivit aceleiași publicații, se pare că locuiește cu Johnny Depp în conacul său de pe Sunset Boulevard. Polina Glen, a cărei familie locuiește în Rusia, ar fi venit în Statele Unite în urmă cu doi ani, pentru a-și urma pasiunea de a deveni dansatoare profesionistă.