Justin Bieber și-a cerut iubita în căsătorie. Iată inelul primit de Hailey Baldwin
Foto: shok.md

Justin Bieber și-a cerut iubita în căsătorie. Iată inelul primit de Hailey Baldwin

7 știri, 6

După doar o lună și câteva zile de relație, Justin Bieber (24) a hotărât să o ceară în căsătorie pe modelul Hailey Baldwin (21). Fericitul eveniment a avut loc acum câteva zile, pe când cei doi se aflau într-o escapadă amoroasă în Bahamas, scrie okmagazine.ro.

Două femei aflate la momentul respectiv au povestit cum s-a petrecut totul. Chipurile, cântărețul ar fi îngenunchiat și și-ar fi cerut iubita în căsătorie, dăruindu-i un inel superb cu diamant, chiar în fața tuturor aflați în respectivul restaurant. Înainte de asta, însă, Biebs i-a rugat pe toți cei prezenți să-și pună telefoanele deoparte, pentru ca momentul să fie privat.

Cât despre reacția lui Hailey, se pare că aceasta a acceptat cererea în căsătorie numaidecât, fiind fericită că face acest pas cu iubitul ei. Chiar și tatăl artistului a participat la fericirea cuplului, postând pe rețelele de socializare un mesaj care confirmă logodna: ”Justin Bieber, e de la sine înțeles că sunt extrem de mândru de tine. Sunt încântat pentru următorul capitol care urmează în viața ta”, a postat acesta pe Twitter.

Vorbind despre decizia artistului de a se logodi cu Hailey, la doar câteva săptămâni după ce s-a despărțit de Selena Gomez, o sursă a declarat că Justin a făcut această alegere cu mai mult timp înainte. ”A fost o surprinză, dar nu chiar în adevăratul sens al cuvântului. Justin a fost extrem de fericit în ultimele săptămân...

    Citește pe shok.md