Kate Hudson a născut; Fetița actriței va purta numele Rani Rose Hudson Fujikawa

Kate Hudson a născut; Fetița actriței va purta numele Rani Rose Hudson Fujikawa

4 știri, 5

Așteptarea a luat sfârșit pentru Kate Hudson și partenerul ei de viață, Danny Fujikawa. Fetița lor a venit pe lume, marți, și e perfect sănătoasă!

Familia actriței Kate Hudson s-a întregit! Acum, Kate Hudson are și o fetiță, provenită din relația cu actualul partener de viață, Danny Fujikawa. Micuța a venit pe lume, marți, într-un spital de top din Los Angeles, unde mama sa a fost internată cu puține ore înainte de naștere.

Cea care a făcut fericitul anunț a fost chiar actrița, care a făcut public, cu această ocazie, și numele micuței, Roni Rose. ”Am ales să o numim pe fiica noastră Rani (se pronunță Ronnie) după bunicul ei, Ron Fujikawa. Ron a fost un om special, care ne lipsește tuturor. S-o numim după el este o adevărată onoare”, a scris Kate pe Instagram.

Amintim că actrița mai are alți doi copii, cu doi bărbați diferiți. Ea e mama lui Ryder (14), provenit din relația cu Chris Robinson, și lui Bingham (7), rezultat din idila cu Matt Bellamy. Roni Rose este, însă, primul copil pentru Danny Fujikawa.

okmagazine.ro

    Citește pe shok.md