La inițiativa lui Ilan Șor, a fost dat startul reconstrucției parcului central din Taraclia3Foto1Video© tribuna.md

La inițiativa lui Ilan Șor, a fost dat startul reconstrucției parcului central din Taraclia

, 4 știri, 6 vizualizări

Parcul „Iurii Gagarin” din Taraclia, singurul și cel mai mare din oraș, cu o suprafață de 23,5 mii de metri pătrați, va fi reconstruit aproape în totalitate, la inițiativa lui Ilan Șor. De asemenea, lacul din preajmă va fi curățat și întregul parc va redeveni o oază de liniște, verdeață și relaxare, potrivit unui comunicat de presă al formațiunii parlamentare de opoziție.

Startul lucrărilor de reconstrucție a parcului a fost dat acum câteva zile. „Acest proiect demonstrează repetat că, pentru echipa Partidului „ȘOR”, confortul, liniștea și siguranța cetățenilor reprezintă o prioritate”, menționează sursa citată.

Locuitorii orașului Taraclia își amintesc cu nostalgie de vremurile în care petreceau timpul liber în acest parc și făceau baie în apa iazului din zonă, care are o suprafață de 6 000 de metri pătrați. De peste 30 de ani, parcul s-a aflat într-o stare jalnică. „În ultimii 30 de ani, nu am avut un loc în care să ne putem plimba, unde să pescuim, să ne scăldăm. Apa din iazul de lângă parc este verde, miroase urât. Mulțumim tuturor celor care s-au apucat să-l reconstruiască. Suntem foarte bucuroși”, a menționat un locuitor al orașului Taraclia.