Laura Codruța Kovesi va activa ca procuror la DIICOT Sibiu
Foto: www.moldova.org

Laura Codruța Kovesi va activa ca procuror la DIICOT Sibiu

10 știri, 5

Potrivit deciziei CSM, Kovesi este încadrată la DIICOT Sibiu începând cu data de 9 iulie.

„Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activității la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul teritorial Sibiu, a doamnei procuror Laura Codruța Kovesi, ca urmare a revocării sale din funcția de procuror-șef la Direcția Națională Anticorupție, începând cu data emiterii decretului președintelui României, respectiv 09.07.2018″, se arată în hotărârea CSM.

Înainte de a fi numită în 2006 în funcția de procuror general al României, Laura Codruța Kovesi a activat la DIICOT Sibiu.

Kovesi a anunțat luni, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a sa din funcția de procuror-șef al DNA, că nu va mai lucra în Direcția Națională Anticorupție, dar va rămâne procuror. „De astăzi nu voi mai lucra în DNA. Voi rămâne procuror”, a spus Kovesi.

Amintim că președintele României Klaus Iohannis a emis decretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi de la conducerea DNA. Potrivit deciziei CCR, anunțul fiind făcut luni, nouă iulie, de către purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

    Citește pe tv8.md