Maia Sandu nu mai este sigură că blocul cu Andrei Năstase va fi format
Foto: 24h.md

Maia Sandu nu mai este sigură că blocul cu Andrei Năstase va fi format

4 știri, 10

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, susține că nu e sigură în proporție de sută la sută că blocul electoral PAS/PPDA pentru alegerile din 2018 va fi format și spune că principiul parității, despre care a vorbit Andrei Năstase, nu se referă la întocmirea listei comune, ci la formarea Comisiei care va selecta cei mai buni candidați, notează ziarulnational.md.

Pentru a pune punct acestor discuții contradictorii, Maia Sandu spune că va cere permisiunea celor din Partidul Platforma „Demnitate și Adevăr” să facă public Acordul semnat acum câteva luni.

„Acum discutăm despre modul în care o să ajungem să formăm o echipă pentru parlamentare. Toată lumea e de acord că trebuie să venim cu o echipă bună, pentru ca să obținem sprijinul cetățenilor. Trebuie să venim cu o metodologie clară. E vorba de criteriul de integritate și aici vom apela la jurnaliștii de investigație. Vor fi selectați candidații, după care va urma o competiție. O să măsurăm competențele, implicarea oamenilor.

Suntem destul de aproape”, a declarat Maia Sandu ieri-seară, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

    Citește pe 24h.md