Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, internat cu Covid-19 în stare gravă4Foto© deschide.md

Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, internat cu Covid-19 în stare gravă

, 6 știri, 23 vizualizări

Liderul formațiunii naționaliste Partidul Liberal Democrat din Rusia (PLDR), Vladimir Jirinovski, are Covid-19 și se află în stare gravă la spital, potrivit unei surse apropiate politicianului rus în vârstă de 75 de ani, citată de agenția TASS și Digi24.

Conform sursei care a cerut să rămână anonimă, Jirinovski este internat de mai multe zile la Spitalul Clinic Central din Moscova, un centru medical unde se tratează elita politicii ruse și care în epoca sovietică era dedicat nomenklaturii Partidului Comunist.

CITIȚI și Vladimir Jirinovski: Moldovenii sunt români!

Potrivit canalului Telegram Mash, Vladimir Jirinovski a fost internat cu dublă pneumonie și are afectare pulmonară de 50-75%. O altă sursă, citată de Interfax, afirmă că afectarea pulmonară a politicianului rus este „gravă''. În schimb, biroul de presă al partidului PLDR - una din cele cinci formațiuni reprezentate în parlamentul de la Moscova - afirmă că „Jirinovski se simte bine și continuă să lucreze''.