Liderul PDM: Nu garantăm nimănui funcția, daca cineva nu obține rezultate concrete pentru cetățeni, pleacă
Foto: diez.md

Liderul PDM: Nu garantăm nimănui funcția, daca cineva nu obține rezultate concrete pentru cetățeni, pleacă

4 știri, 10

Miniștrii din noua componență a Guvernului tehnocrat vor fi evaluați la primăvară, iar garanția rămânerii în funcție va fi dată de rezultatele pe care le vor obține.

Sursă foto: deschide.md

Declarația a fost făcută de către liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, într-un interviu pentru portalul deschide.md.

„În primăvară vom evalua din nou activitatea fiecărui minister și nu este exclusă o nouă remaniere, deși sper să nu fie cazul. Cred că două-trei luni sunt suficiente să se vadă dacă drumul pe care merge un minister este cel corect sau dacă ministrul, de exemplu, se ocupă mai mult de politică sau imagine personală, în loc să livreze rezultate concrete oamenilor”, a spus politicianul, care este și coordonator al Coaliției de guvernare.

Potrivit lui Plahotniuc, periodic vor fi făcute sondaje de opinie și au loc întâlniri cu cetățenii și rezultatele acestora vor fi puse la baza evaluării activității membrilor Guvernului. În același timp, președintele PDM a reiterat că influența politicului asupra Executivului va fi eliminată.

„Fiind un an electoral, am stabilit să facem în așa fel, încât Guvernul să se concentreze cât mai bine pe activitatea sa și să stea departe de luptele și dezbaterile politice care vor avea loc, să-și vadă de misiunea sa de a obține rezultate concrete pentru toți moldovenii, indiferent de opțiunea lor politică sau locul unde se află, în...

    Citește pe abcnews.md